martes, enero 27, 2009

Solombo de terneira nova asado


En 30 minutos outro xeito diferente e san de comer un solombo de terneira diferente da prancha. Cun solombo tenro de terneiro novo da casa de María que me dou a súa nai (moitas gracias) con cenouras da mesma casa xa cocidas e envasadas fixen un prato sano e equilibrado sen maltratar productos de primeira.
Ao ser un solombo pequeno decidín asalo un pouquiño no forno enteiro para logo facer uns medallóns. Foi para o forno acompañado das cenouras e unha combinación para facer unha salsa que a priori pode parecer forte pero non foi así: polvo de cantarellus, mostaza diáfana louit e viño branco.
Despois de 20 minutos xa estaba rematado e combineino cunha ensalada de canónigos ,piñóns e noces. Un prato cheo de cor, sabor e tamén saúde.
En breve os pasos da receita.
Ao saír do forno

2 comentarios:

Anónimo dijo...

hola,que e polvo de cantarellus

Nico dijo...

É polvo dun cogumelo, a cantarela.
Logo qué pensabas?