miércoles, noviembre 12, 2008

Para ir abrindo boca







Mentras espero polo desafío , vouvos poñendo dúas cousiñas que fixen últimamente, son sinxelas pero axudaronme a traballar con 2 productos cos que non estou moi acostumado.

Un deles é unha tapa, Barquito de piquillo, gulas e salsa de boletus, no que aprendin a traballar eses pementos dende a orixe, é dicir aseinos eu mesmo, peleinos na casa e logo xa estaban listos para asar, teño que dicir que é máis doado e rápido do que pensaba e lendo por ahí tamén descubrín que en Navarra teñen sistemas do máis curiosos para asalos.

Tamén vos poño un Codillo en salsa de 2 mostazas e ensalada, cun codillo alemán en salmuera de base que adquirín onte e que é unha marabilla para ter na casa e facer algo sabroso, contundente e rápido cando non estás inspirado ou tes algo de prisa. En 15 minutos estaba todo feito.
Máis adiante as receitas en detalle.

1 comentario:

Meris dijo...

Mi madriñan! que boa pinta ten o barquito ese!