miércoles, agosto 06, 2008

Usurpadores do nome de Galicia nas Azores


Cousas veredes. Nunha pequena festa gastronómica na praia de Sao Roque en Sao Miguel (Açores) onde había representación da gastronomía de varias rexións de Portugal e algunha española instaladas nunha carpa para deguste dos comensais visitantes puiden atopar o restaurante dun indesexable chamado Chef Vicente que facendo utilización do bo nome da gastronomía do noso país plantexaba aos visitantes pratos tan típicos nosos como "Leitao asado ao forno ao estilo da Festa Gastronómica de Moraña" facendo a miragre de convertir o carneiro en porquiño e o espeto nun forno (manda carallo).


Pero non contento con iso ese tal Vicente ofrecía especialidades tan nosas como Bacalhau a Vilagarcia ou Leitao a Moda galega (que entendo que sera outro porquiño envolto nun trapo de Verinno).

Mais o peor e máis escandaloso é a música "tradicional galega" que o cabrón do Chef Vicente tiña como reclamo no seu chiringuito , xulgade vos mesmo polo video e dicídeme se non merece un par de hostias.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lembrame o tema a ese Albariño chamado Paco y Lola con etiqueta de lunares,que segun a persoa que o explicaba na tele era para darlle un toque mais "festivo e típico"
FILLO DUNHA GRANDISIMA PUTA,ASI PERDAS AXTREMIDADESM UNHA A UNHA E SE CHE CUBRAN OS TESTICULOS DE LUNARES FESTIVOS Y TIPICOS

Jorge Cubela dijo...

Meréceas jajaja
moi bo blog, noraboa.
un saúdo.