miércoles, abril 30, 2008

Lasaña de algas con vexetais e berberechos en salsa de pementos




Continuamos probando as cousas que me enviaron os de Portomuiños, neste caso trátase dunhas láminas de lasaña que veñen sen etiquetar pois creo que están ainda a proba. Dicir que son bastante sabrosas e teñen unha textura de pasta pero un pouquiño máis consistente.

Pois decidín acompañalas cuns berberechos , xudias e espárragos trigueiros. Para darlle un pouquiño máis de consistencia acompañeinos dunha salsa pensada no momento pero que foi un gran descubrimento que terei que aproveitar máis veces . Leva pementos pero xa máis adiante cando faga a receita poñereino máis detallado.

Ten boa pinta verdade?

2 comentarios:

Xantares do Deza dijo...

Boas Nico!
acabamos de meter un link a tua paxin a no noso blog.

martasi. dijo...

nico, este plato me da ganas de llorar de emocion, hay que probarlo ya..