miércoles, abril 02, 2008

Arroz meloso de Kombu, langostinos e panceta


En breve colgarei o video deste arroz coa magnífica alga Kombu (de Portomuiños), probando a súa combinación cun anacos de centro de panceta e langostinos.

Creo que quedou un prato suave , sabroso e aromático. Era a miña primeira experiencia culinaria co Kombu , ten craramente meos potencia de sabor que o Wakame pero é máis delicado e non predomina tanto como a outra.

Ah, é verdade, aínda debo a receita do faisán.

6 comentarios:

martal dijo...

no se supone q carlos+yo íbams a star invitados a estas algalladas?jajaj

Nico dijo...

Non te preocupes, quedan moitas algas aínda xa que cunden moito.
Ademais é preferible que me vaia afacendo á súa cociña para ter mellores resultados, por exemplo iste foi o mellor do experimentado ata agora.
De todos os xeitos podo cociñar e levalo a vosa casa a que aínda non fun invitado logo de 7 meses.
Je,je

Anónimo dijo...

No te lo dije yo un día!?, de todas formas no te preocupes sabemos cojer las "indirectas" jejeje, también nosotros llevamos casi siete meses esperando por un video que a este paso será el de la graduación de algún hijo... en fin basta ya de indirectas.

*Pon día y hora.

J.Carlos Calvo Ulloa.

Anónimo dijo...

estos no invitan a sus amigos? xD

Anónimo dijo...

cometí una falta y puse "cojer" en vez de lo correcto "coger"


J.Carlos Calvo Ulloa.

Anónimo dijo...

Si esperan polo video supoño que non,outro pufo máis