lunes, febrero 18, 2008

Carme Ruscalleda


Escribo dende o Forum tras estar no tramo final da conferencia/demostración da grande Carme Ruscalleda, na media hora que alí pasei aprendín cociña como en moitos meses enteiros, cousas complicadas e sinxelas , marabillas que so poden saír dunha mente artística e creativa.

Carme, que esgotou o seu tempo , fixo ao final un prato primo do noso Cocido de lalín, xa que utilizou moitísimas partes do porco para debuxar un porquiño figurativo moi orixinal , composición nova que tivo o detalle de presentar neste Forum Gastronómico de Santiago. Logo mostrou un prato composto por 5 variedades de queixos entre os que se atopaba o noso San Simón con pequenos petiscos acompañantes para cada un deles, esta degustación de queixos xa é un clásico do seu restaurante.

Como a cámara estaba sen batería ao principio as fotos dos pratos tardarán un pouco, mentres tanto hai tedes á xenial Carme Ruscalleda
POLA TARDE FALAREI DA CATA DE ACEITES E DA PARTICIPACIÓN DE FERRÁN ADRiÁ