viernes, febrero 29, 2008

Algo rápido para comer: Brochetas


Se non hai moito tempo e queremos comer algo un pouco diferente e divertido as brochetas son unha estupenda opción.

Neste caso son unhas brochetas de polo cun adobo moi sabroso e combinadas con vexetais e fungos:

1º- Cortar a peituga de polo en anacos gordiños e deixalas 5 min nun prebe de herbas varias (orégano, perexil, etc), salsa de soia e mostaza Diáfana Louit. Que o polo se empape ben , pois logo na prancha rematará máis caramlizado.

2º - Ensartar no pao o polo combinando con cogumelos e verduras: eu usei shitake, tomates cherry e pemento vermello.

3º- Botar na prancha a unha Tª media e deixar facer. Marcar por todos os lados.

4º- Combinar cuha ensalada de leituga ben aliñada.


A Papar rico en 10 minutos.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,otra de brochetas.
Ingredientes.
Langostinos frescos y pelados
Clara de huevo
Fideos chinos
Salsa de soja
Se mezclan los langostinos con la clara de huevo para que haga de pegamento al ponerle los fideos chinos,se pone el langostino en la brocheta con los fideos chinos, se frie en aceite muy caliente hasta que los fideos chinos se pongan crujientes,un minuto escaso,se ponen en una fuente y se le echa la salsa de soja,delicioso porque crujen.gladys.

Nico dijo...

Gladys moi boas brochetas, unha pena que non teñas as fotos para que a xente vexa o efecto visual de como quedan os fideos chinos de arroz fritidos.

Anónimo dijo...

Hola,hoy voy a hacerlas para cenar y pongo la foto,y de paso hago las que recomiendas.gladys.

Anónimo dijo...

¡¡¡¡¡¡jajajajajjjaaaaaaaaaaaaaa!!!!!