lunes, octubre 15, 2007

Pementos recheos de setas e panceta con salsa de calabacíns e noces


Un prato de pementos do piquillo que desfrutei na compaña de Sito e dun bo viño hai uns días antes de irmos as festa do Sixto . Os pementos recheos dan un pouquiño de traballo: digamos que é de usuario case avanzado. A salsa dos calabacíns desta receita pódevos valer como acompañante para outras moitas cousas mesmo para botarlle á pasta. Enchinnos de setas e panceta pero como é lóxico hai moitas outras opcións: arroz e carne, bonito, pescada e gambas, etc. Tamén se queredes os podedes rebozar e fritir despois de enchelos

Cando fagades pementos recheos facede bastantes porque sempre se poden requentar e comer o día seguinte e como dan bastante traballo xa sabedes.

Se vos fixades fixen a bechamel con aceite e non con manteiga porque queda un pouco máis suave i e máis sana, pero se non queredes pasar o traballo ben podedes mercala xa feita, non está tan boa pero aforrase moito tempo e limpeza.
Ben, espero que vos gosten.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Muy bien, Nico, no paras de sorprenderme.
Uma aperta,
Pallarés

BLAGDAROS dijo...

Menuda pinta ten iso. Buah!

Teño que probar a facelo.