jueves, junio 21, 2007

Salsa de Chiles. Blog gastronómico


Faloume o Potro deste Blog que se inclúe nas páxinas dixitais do diario ABC e hai que recoñecer que está moi ben. Está feito por Carlos Maribona crítico gastronómico dese periódico e que ten que vivir como un marajá polos seus compromisoso profesionais. Unha das profesións que máis me atraen (supoño que a todos) é a de crítico de restaurantes, hoteis ou viaxes, destes que escriben nos suplementos dominicais, menuda vidorra machiños.

En Salsa de Chiles podedes atopar referencias de novos, clásicos e atractivos resturantes de Madrid (é o ABC) pero tamén moitos do resto do estado. Evidentemente tamén hai referencias a viños ,entrevistas a cociñeiros e comenta novas tendencias culinarias . Ten un pequeno defecto , que os restaurantes visitados non parece que baixen dos 50 Euros por comensal

1 comentario:

Anónimo dijo...

Lo único malo de esa profesión es la papadita que se gastan los críticos, aunque también he de decir que otros la tenemos y no nos dedicamos a una profesión tan gratificante